Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Oplevelsesgaver til konfirmanden

Oplevelsesgaver til konfirmanden

Oplevelsesgaver til konfirmanden bliver mere populært år for år. For vi står alle og tænker hvad vi skal give i gave til teenageren som er kræsen og har alt i forvejen? Oplevelsesgaver kunne være en ide! Så kan du enten vælge en specifik oplevelse, som du ved konfirmanden vil elske! eller du kan også vælge et beløb, som fx. 1000 kr, som vil åbne for hundredvis af oplevelsesgaver, så konfirmanden selv kan gå ind og vælge hvad der falder i hans/hendes interesse.

Hvad skal man give konfirmanden i gave?

Synes man, at det at komme med penge er kedeligt? En oplevelsesgave vil falde i god jord, og vil give konfirmanden én på opleveren.

Er det til en pige, så kan et flødebollekursus være en ide. Måske hun har en kæreste hun kan tage et ophold med? Hvad med en luksus ansigtsbehandling? En oplevelse på en hesteryg, hvis hun er vild med heste? Er hun til de mere ekstreme oplevelser, kan en svæveflyvning være en ide, eller måske et prøvedyk med hajer? Der findes mange oplevelsesgaver til konfirmanden her.

Er det en dreng der skal konfirmeres, så kan det være, at der skal mere action til. En flyvesimulator? At køre i en sindssygt hurtig racerbil? Måske et faldskærmsudspring for at udleve det frie liv og få et adrenalinkick?!

Gavekort eller oplevelsesgaver til konfirmanden

Er oplevelser ikke noget der falder i god jord hos hhv. pige- eller drengekonfirmanden, så kan man også give gavekort. Hos Duglemmerdetaldrig.dk er der flere hundrede valgmuligheder, og det er super smart og nemt at indløse sine gavekort.

Det smarte er, at du kan vælge alt lige fra skønhedsprodukter i Matas, til tøj og til romantiske ophold mm. Konfirmanden har mange muligheder. Ud fra beløbets rådighed, kan konfirmanden vælge mere end én ting. Det giver frihed, ikke kun for gavegiveren, men også for gavemodtageren. Det er et sikkert hit!

72 gaveideer til pigekonfirmanden

Er det en gave til en pige? Mangler hun nyt tøj fra Zalando? Skønhedsprodukter i Matas eller et gavekort til et restaurantbesøg? Kun fantasien sætter grænser! Pigekonfirmanden vil med garanti kunne finde noget, hun kan bruge.

65 gaveideer til drengekonfirmanden

Gavekort til action, hvis det skal være vildt? Helikoptertur? Menu til Jensens Bøfhus med hans kæreste? Man kan også vælge at få gavekortet i hånden, så man kommer med noget fysisk, og så kan konfirmanden selv vælge, hvad han har lyst til.

Det er nemt at finde rundt, fordi man let kan segmentere, om det skal være til en dreng end pige, til par eller sågar børn? Beløbet du vil give for, kan du indstille øverst, og samtidig vælge, hvilken lejlighed gaven skal gives til. Stort set alle kan finde rund på siden, og ellers kan man skrive til deres kundeservice, hvor man hurtigt får et høfligt svar.

Er anledningen ikke konfirmation?

Man kan finde oplevelsesgaver til konfirmanden mange steder, men vi kan trygt anbefale at handle enten HER hos DuGlemmerDetAldrig eller HER hos GoDream. Begge steder er nemme og overskuelige og har flere hundrede oplevelser. Du kan se mere, hvis du er på jagt efter en god ide til veninden eller din bedste ven. Se HER.

Denne artikel kan indeholde affiliate links. Klik her for at læse vores affiliate politik.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Læs også

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

kunstigt juletræ

Kunstigt juletræ vs. ægte juletræ

baobab olie

Baobab olie – forkæl din hud

baobab

Baobab – bliv klogere på livets træ

Søvnløshed

Søvnløshed kan slå dig ihjel – læs hvad mindre end 7 timers søvn gør ved din krop

Tilmeld nyheder

Indtast din e-mail adresse og modtag seneste nyt om artikler og konkurrencer. I december udlodder vi et gavekort på 500 kr. til Sendentanke. Sidst på måneden trækker vi lod blandt alle tilmeldte.

© Topsund.dk - 2018