Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Oplevelsesgaver til konfirmanden

Oplevelsesgaver til konfirmanden bliver mere populært år for år. For vi står alle og tænker hvad vi skal give i gave til teenageren som er kræsen og har alt i forvejen? Oplevelsesgaver kunne være en ide! Så kan du enten vælge en specifik oplevelse, som du ved konfirmanden vil elske! eller du kan også vælge et beløb, som fx. 1000 kr, som vil åbne for hundredvis af oplevelsesgaver, så konfirmanden selv kan gå ind og vælge hvad der falder i hans/hendes interesse.
Oplevelsesgaver til konfirmanden

Hvad skal man give konfirmanden i gave?

Synes man, at det at komme med penge er kedeligt? En oplevelsesgave vil falde i god jord, og vil give konfirmanden én på opleveren.

Er det til en pige, så kan et flødebollekursus være en ide. Måske hun har en kæreste hun kan tage et ophold med? Hvad med en luksus ansigtsbehandling? En oplevelse på en hesteryg, hvis hun er vild med heste? Er hun til de mere ekstreme oplevelser, kan en svæveflyvning være en ide, eller måske et prøvedyk med hajer? Der findes mange oplevelsesgaver til konfirmanden her.

Er det en dreng der skal konfirmeres, så kan det være, at der skal mere action til. En flyvesimulator? At køre i en sindssygt hurtig racerbil? Måske et faldskærmsudspring for at udleve det frie liv og få et adrenalinkick?!

Gavekort eller oplevelsesgaver til konfirmanden

Er oplevelser ikke noget der falder i god jord hos hhv. pige- eller drengekonfirmanden, så kan man også give gavekort. Hos Duglemmerdetaldrig.dk er der flere hundrede valgmuligheder, og det er super smart og nemt at indløse sine gavekort.

Det smarte er, at du kan vælge alt lige fra skønhedsprodukter i Matas, til tøj og til romantiske ophold mm. Konfirmanden har mange muligheder. Ud fra beløbets rådighed, kan konfirmanden vælge mere end én ting. Det giver frihed, ikke kun for gavegiveren, men også for gavemodtageren. Det er et sikkert hit!

72 gaveideer til pigekonfirmanden

Er det en gave til en pige? Mangler hun nyt tøj fra Zalando? Skønhedsprodukter i Matas eller et gavekort til et restaurantbesøg? Kun fantasien sætter grænser! Pigekonfirmanden vil med garanti kunne finde noget, hun kan bruge.

65 gaveideer til drengekonfirmanden

Gavekort til action, hvis det skal være vildt? Helikoptertur? Menu til Jensens Bøfhus med hans kæreste? Man kan også vælge at få gavekortet i hånden, så man kommer med noget fysisk, og så kan konfirmanden selv vælge, hvad han har lyst til.

Det er nemt at finde rundt, fordi man let kan segmentere, om det skal være til en dreng end pige, til par eller sågar børn? Beløbet du vil give for, kan du indstille øverst, og samtidig vælge, hvilken lejlighed gaven skal gives til. Stort set alle kan finde rund på siden, og ellers kan man skrive til deres kundeservice, hvor man hurtigt får et høfligt svar.

Er anledningen ikke konfirmation?

Man kan finde oplevelsesgaver til konfirmanden mange steder, men vi kan trygt anbefale at handle enten HER hos DuGlemmerDetAldrig eller HER hos GoDream. Begge steder er nemme og overskuelige og har flere hundrede oplevelser. Du kan se mere, hvis du er på jagt efter en god ide til veninden eller din bedste ven. Se HER.

Nanna Petersson

Nanna Petersson

Nanna Petersson er redaktør på Topsund. Hun lever et liv med mand og to børn. Siden hun fik børn har hun fået stort fokus på at leve sundt, finde sunde alternativer og opretholde en sund livsstil. Nannas passion er at give læseren inspiration til at leve sundere i hverdagen.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

Kost

10 genveje til en sund kost

Væske

Væske og hydrering

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Vand

Hvor meget vand skal man drikke?

Tænker du over fordelene ved at drikke vand? Vi har skrevet om 6 vigtige grunde til, at et dagligt og regelmæssigt indtag af vand er vigtigt.

ingefær shot

Ingefær shot – Lav den selv!

Du kan nemt og enkelt lave din egen hjemmelavet ingefær shot. Der findes flere forskellige versioner, og du kan jo prøve dig frem til hvad der smager bedst for dig, for vi er jo alle forskellige og kan lide noget forskelligt.

SARD Kopenhagen produkter

SARD Kopenhagen tilbyder forskellige plejeprodukter med sunde olier og ingredienser. Vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder.

hårprodukter

Hårprodukter – forkæl dit hår

Dit hår skal passes og plejes med hårprodukter. For det er noget der har stor betydning for hvordan vi ser ud, og vores udseende generelt. Generelt går flere kvinder op i sit hår end mænd gør. Og det er der heller ikke noget at sige til.

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

Uanset om du skal rejse langt med fly, bil eller tog, kan det altid anbefales at du benytter et par støttesokker.

© Topsund.dk - 2019